3 Ting du kan bruge lån eller Feriepenge til!

Har du lige fået feriepenge, men ved du ikke, hvad du skal bruge pengene på? Frygt ej. I denne artikel får du tre gode ideer til, hvad du kan bruge dine feriepenge på.

Brug pengene på vitrineskabe

Hvis du går meget op i boligen og boligindretning, så kan du med fordel brugene pengene på et vitrineskab. Vitrineskab har vundet større og større indpas blandt boligejerne i løbet af de sidste par år – og med ganske god grund.

Vitrineskabe (Vitrineskab.org el. Denne Shop) er nogle uhyre smukke skabe, der kan få selv det kedeligste hjem til at blomtre op. Da vitrineskabe er så populære laves de alle mulige former og afskygninger. Det vil sige, at du ikke behøver at bruge særlig lang tid på at finde et skab, der passer perfekt til din nuværende boligindretning.

Hvis du ikke har fået så mange feriepenge og derfor gerne vil spare lidt penge, så bør du købe dit vitrineskab på nettet. Nettets priser er lidt lavere end i butikkerne, hvilket er værd at tage med, hvis du gerne vil spare nogle kroner og øre.

Spar pengene op

Hvis du savner en lidt større opsparing, så kan du altid overføre dine feriepenge til din opsparingskonto. Der er ingen som siger, at du absolut skal bruge dine feriepenge ligeså snart du får dem i hænde.

Rigtig mange mennesker vælger at spare deres feriepenge op til næste år, og så bruge dem på en lidt større ferie der. Dette er en meget smart taktik, da du så i løbet af året kan få lidt renter af pengene ved at lade dem stå i banken.

Brug dem på en lækker ferie

Langt de fleste vælger at bruge deres feriepenge på en ferie eller på selve ferien. Dette er også en ganske god ide, da du så har lidt flere penge at købe tøj, merchandise og souvenirs for.

Du kan også bruge dine feriepenge til at købe selve den rejse du skal på. I dag er det muligt at rejse rundt i Europa til forholdsvis billige penge. Derfor er det faktisk muligt at komme ret så langt alt afhængig af, hvor meget du har fået i feriepenge.